Monday, November 24, 2008

MITICHI CALENDAR 2009

Ei dah..!! in sfarsit lansez un proiect in care am investit 6 luni din viatza si o gramada de bani. Nu mai conteaza nimic acum ci doar ca a iesit ce trebuia. Miercuri la Sala Thalia va fi lansarea oficiala , printr-un eveniment cu mult fast si multe personalitati.
Sper ca va fi primit cum se cuvine acest proiect si pentru ca e GATA!!! pot sa vi-l arat si voua. Pentru cei ce vor sa intre in posesia unui calendar incercati aici:
www.printcenter.ro sau in curand pe www.mitichi.com













8 comments:

SiAM said...

Foarte tare calendarul tau, mitica! Felicitari!

Anonymous said...

nu e cine stie ce calendarul .. in nici un caz eu nu as avea tupeul sa-l numesc "calendar exlusivist" .. cat despre fotografii.. sunt vreo 3 care sunt cat de cat ok, restul umplutura si in nici un caz material de calendar de care sa fi "mandru"

mitichi said...

mersi marius. Cand te intorci in tara poate o sa ne faacem timp sa povestim.

mitichi said...

Anonymous...stii ca bati campi...:)) ori esti de la cei ce cred ca sunt concurentza, ori esti complexat ignorat de cei care ai vrea sa te bage in seama.:)Apropo:) Anonymous e numele sau prenumele:))?

Florin said...

Reusit calendarul bravo...

mitichi said...

Mersi Florin. Si celalalt comment ewra OK. Puteai sa il lasi.

iuliana said...

super calendarul,si as vrea sa intreb cum pot sa fac parte si eu dintr-o agentie de modele. Imi doresc foarte mult.Poti sa ma ajuti?

mitichi said...

trimite-mi fotografii si cateva informatii despre varsta inaltime si dimensiuni pe info@mitichi.com