Thursday, December 11, 2008

I-am dat papucii lu' Nicolle!!!

Ce imi place sa dau titluri de-astea senzationale...:)) E vorba despre faptul ca am lucrat la o campane de imagine pentru un magazin de incaltaminte ce se va deschide vineri. Am fost pana la mama zmeului la Slimnic la cetate sa facem astea 3 ametite de fotografii....de parca nu gaseam pe aici aproape...ei bine nu....nu gaseam...e vorba de atmosfera in primul rand, dar cei ce lucreaza cu mine stiu. M-am mai jucat otzara pe calculator cu una din fotografii... dar le-am pus sa vad ce parere aveti. Votati? 1, 2 sau 3?



11 comments:

Anonymous said...

in lipsa de altceva, 1

mitichi said...

bine bine:)) tu esti ala:))....stim noi, baga mare.. fa-mi rating.

Brylu said...

3 clar de tot

Anonymous said...

penibil

mitichi said...

mersi Brylu de vot...nu stiam ca dai cu geana pe blogul meu. Am primit pe mess voturi pana acum...nu stiu de ce nu scrie lumea aici:) dar e bine..Sincer si mie mi-e darga a 3-a.. dar mai conteaza si clientul. Azi mai am un shooting tot pentru Donatella maine va comunic si care a fost aleasa si postez si rezultatele de azi.

Anonymous said...

eu zic 1 ca i se vad cracii mai mult

Lucian said...

toate trei pozele sunt frumoase ,insa mie personal imi place poza 2...

Anonymous said...

is cam kitschoase da parca trei mai scoate ceva din idee. Merg pe trei.

SiAM said...

3 si eu

Anonymous said...

3 ar fi mai buna, dar ar trebui sa se vada laba piciorului-doar e vorba de pantofi, nu? ar trebui sa mai faci o sedinta foto, daca mai ai timp si bani...Oricum, se vede ca muncesti si ai talent.Succes!

Anonymous said...

Primele doua sunt ok, exceptie face faptul ca : dupa parerea mea ori modelul e super fardat machiat..whatever da nu da bine cu contextul imaginii, imi pare o papusa de ceara plantata in decor.

Cat despre a treia... No Comment, da totusi nu ar trebui sa postezi asa ceva pe blog, ca te trage cu mult inapoi. Gasesti niste tutoriale bune pe tutorialized.com cum sa faci ceva asemanator in photoshop, si cu eventual cateva brushes ar iesi ceva mai de efect.

Oricum nice work cu calendaru