Tuesday, January 6, 2009

UN OM BUN.

Sfarsitul de an mi-a adus o bucurie deosebita. E un lucru pe care il visam de mult. Sa ascult colinde autentice cantate de Stefan Hrusca live. Lucrul acesta s-a intamplat si multumesc lui Dumnezeu pentru ca in ajunul Craciunului am avut atat bucurie si liniste si am inceput sarbatorile cum nu se putea mai bine.
Am fost colindat de Hrusca. Prilejul a fost shooting-ul pe care impresarul sau l-a programat. De ce am fost ales eu?...n-am intrebat. Cosmin, un prieten bun m-a recomandat.
Un om credincios, o voce calda si un patos de a colinda rar intalnite. Asta e definitia mea pentru Hrusca. Omul m-a inspirat si mi-a adus o stare deosebita la shooting. Sper sa fie reflectata in rezultat.
Totul a culminat a doua zi dupa shooting cand am mers impreuna cu el la Ion Tamaian. Sentimentul a fost unul deosebit, in momentul cand stateam cu cei doi artisti impreuna simteam fara falsa modestie ca sunt apreciat de oameni adevarati. Asta e "lumea buna" (expresie tot mai aiurea folosita in ultimul timp) pentru mine.

1 comment:

Mazemania said...

Alo! Alo! Tovarasi! Va rog! Tovarasi! A venit vremea sa ne revedem si in 2009. Asa ca dati sfoara in Sibiu si anuntati toti blogerii ca DUMINICA, 18 ianuarie, ora 17 la Bohemain Art&Flow, Piata Mica (sub Hostle) se face prima mare intalnire a blogerilor din Sibiu din 2009!!! Anuntati tovarasii, domnii, taranii, muncitorii si intelectualii posesori de bloguri!!! Puteti sa va confirmati prezenta la comentarii pe MAZEMANIA, important e sa fiti acolo!!!!