Wednesday, February 25, 2009

Botez de copil de mamica bunoaca!:)

Ei da, m-am tot gandit cum sa scriu, cum sa va explic, ca sa ma intelegeti, ca acum sunt ca Raducioiu, care dupa 2 saptamani in Italia nu mai stia romana. Eu nu-s asa. Nu fac pe prostul chiar asa. Deci am fost la botez. La botez-ul ala celebru. Al fiului Nicoletei Luciu, al lui Zsolt jr. Chef mare, lume multa pentru un botez,si numa oameni cunoscuti. Adica eu ii cunoasteam. Ma cunosteau si ei cativa vreo 3, 4 dar aici nu a mai mers fraza cu "nu conteaza daca ii stiu eu important e sa ma cunoasca ei pe mine" :)) Si uite asa m-am simtit foarte bine. Am fost cu doua gagici faine langa mine, cu Nicolle (evident) si cu Norina (Xtravagance) designer-ul care o imbraca pe Nicoleta.
.........stati sa citesc sa vad daca are sens ce am scris....... Gata. Are.

Asa. Si ne-am dantuit, am ras, am glumit si am fost foarte bagati in seama de gazda. Nu am facut poze. A zis "proaspata mamica" sa nu fac si sa dansam, ca in rest cand ne vedem numa' poze facem. Zis si facut. Adica nefacut. Am tras doar o poza cu telefonul.
Mancare rafinata, muzica excelenta (Juke Box) si am dansat de m-am incalcit in franjurile lu Nicolle. (ca avea o rochitza a carei franjuri se incoloceau in jurul nasturilor de la sacou). Sa vedeti insa pe Pavel Bartos ce s-a mai incalcit in aceeasi franjuri, de radea Cabral de el cu gura pana la cer. Bai frate, si au bagat astia doi un dans (Pavel cu Nicolle) ca la "Dansez pentru tine".

Ok. Una peste alta Nicoleta Luciu a fost o prezenta minunata. Frumoasa, fizic super, vestimentatie pe masura, si o gazda deosebita. Cu toate ca ne stim de ceva ani si ca lucram frecvent impreuna pentru X-travagance, acum a fost altfel. Am fost asa, mai familiari. Poate si din cauza ca am stat la masa cu parintii ei.
Foarte frumos tot. De la peisajul din imprejurimile orasului Miercurea Ciuc, pana la evenimentul in sine.
Sa traiasca prichindelul, sa creasca mare, ca in rest e totul in regula. Are gene bune.

PS - pun poza cu telefonul, poze "ca sa ma vedeti ca chiar am fost", facute de Libertatea, si un filmuletz, sa auziti ce muzica buna era si sa auziti cum imi zice Nicoleta atat de duios: "Hai ma laaasa!!"

OAI!! cat am scris!!!


3 comments:

Anonymous said...

Sti, "Domnule Mitichi", mai bine ai invata intai ceva gramatica, se vede ca ai cam lipsit de la orele de Limba si Literatura Romana, si numai apoi sa te apuci sa te lauzi singur, pentru ca in mod evindent altcineva nu o face.
Mi se pare chiar interesant cum unii incearca sa devina cunoscuti pe spatele altora, iar in cazul de fata nici macar nu e vorba de o vedeta de prima mana.Ceea ce mi se pare si mai lamentabil e ca tu singur te lauzi, SINGUR.
Slabut, "Domnule Mitichi", slabut...
Sincer imi pare rau pentru tine.

mitichi said...

"Domnule Anonim" in privinta gramaticii, cu siguranta nu sunt un expert dar remarc ca nici dumneavoastra.probabil am chiulit impreune. "Sti"? E" "evindent" ca scriu pe blog just for fun ssi nu ma preocupa corectitudinea foarte tare ci mai mult esenta. Da! Aceea de a ma lauda. Pe principiul e blogul meu, fac ce vreau cu el:).
Ma bucura in schimb ca ai o parere de rau, asta imi da satisfactie. Nu iti sunt indiferent ceea ce ma bucura. Chiar daca la gramatica suntem praf diferenta vine atunci cand tu imi comentezi discursul cand eu nu stiu daca tu ai unul si,, aaahh da, tu esti pentru multi un Anonim dupa cum te intitulezi iar eu sunt pentru tine "Domnul Mitichi" :)) Mult har in comentarii si acuratete.

(C) 2008 - 2012 by Paul - Daniel Schneider said...

O cunosc pe Norina din frageda pruncie, am fost si vecini si colegi de scoala! Ma bucur sa citesc de ea ca a ajuns bine! Cinste ei ... Cum si in ce fel a ajuns si cati paraziti duce in spate, e problema ei! :-D Ca imbraca o idioata, in speta pe Luciu, e tot problema ei, cand idiotii au bani e bine sa ii tii aproape, macar pentru motivul asta! Deci, servus Norina!
Despre gramatica, anonimi si Mitichi, pauza-n priviri! Ma amuza mitichi, desi nu am nici cea mai vaga idee cine e, desi sibian fiind nu m-ar mira sa ne cunoastem. Cat despre critica la adresa gramticii, nene anonim, te rog frumos sa nu te uiti pe blogul meu, ca eu sunt prastie la capitolul asta. Daca insa vei avea curiozitatea (n.r. ma adresez domnului anonim) sa cauti pe google ideea de ironizare prin scris "ratat" probabil o sa intelegi de ce unii isi permit sa rateze elemente de gramatica, fara insa a fi agramati! :-)

Succesuri nestavilite domnule anonim, iar tie mitichi, servus mult! Si da, salut-o pe Norina de la mine daca dai geana cu ea!