Sunday, October 4, 2009

KA NImeni altul...

Asa e catelul "meu", cum e probabil fiecare catel din lume pentru stapanul lui. Acum sa explic de ce am pus ghilimelele la meu. Pentru ca de fapt catelul, KANI pe numele lui, e al lu' Nicolle si l-a primit de la mine dupa un proiect reusit. Cand l-am luat era ca o mogaldeatza, mic si speriat, si l-am crescut eu vreo saptamana, timp in care cunoscatorii stiu ca dormi foarte putin. Primul lucru a fost sa ma gandesc la un nume. Desi inainte facuseram scouting si eu si Nicolle, am gasit cateva dar cand l-am luat in brate nu s-au mai potrivit. Nu s-a mai potrivit nici a doua zi, pentru ca piciu' isi intrase in drepturi si mergea pe aici de parca el avea c...e de taur. Si vazandu-l eu asa "fioros" am zis ca ii trebuie un nume puternic. Pe unul din documentele lui scria o prescurtare K.A.N sau ceva asa. Am zis ca nu ar suna rau KANI. Dupa care am dat pe net sa vedem ce inseamna si Kani Saizo e unul dintre celebrii samurai, foarte viteji si loiali stapanilor sub care lupta.
Kani e aproape asa. Adica e foarte loial.:)) Si daca mergi la WC vine cu tine si trage sulul de hartie facandu-l praf. E loial pentru ca nu se desparte de tine nici daca il scapa pipi. Mai bine face langa tine decat sa te lase singur. Kani nu merge sa manance intr-un colt, ca ceilalti catei, el e loial...el ia mancarea si sare cu ea in poala mea si o molfaie acolo.
Kani e viteaz...!!! El latra la orice caine pana celalalt maraie. Atunci isi pierde curajul. Kani nu se bate cu pisicile. Stie ca le e superior:)) si atunci cand le vede le ocoleste precaut sa nu le deranjeze.
Kani mai e si fitzos (trasatura de familie) mai e pupacios si rasfatat.
Asa e KANI, KA NImeni altul!!

No comments: