Tuesday, July 22, 2008

M-am imbatat cu odihna

Cam asa a fost concediul meu, caci da...am fost in concediu...si e regula - cand esti in concediu nu scrii pe blog:)
Concediile mele sunt ca de obicei, combinate cu munca, adica cu shooting-uri. Shooting-ul in concediu inseamna trezirea la 5 dimineata, asteapta 1 ora aiurea sa fie modelele pregatite si apoi la pas frumos prin nisip pana ti se pare ca ochiul iti sopteste "Stai, aici ies poze misto" Si te pui pe treaba, mai ales ca ai mai multe modele care te fac sa tragi continuu cadre cu fiecare in timp ce unii se odihnesc, admira marea si rasaritul pe care tu ca fotograf nu poti sa il vezi. Tu ai nevoie de lumina rasaritului la poze, nu? Nu iti permiti sa o pierzi admirand-o.
Si ui asa vin satisfactiile shooting-ului atunci cand te ntorci acasa si postprocesezi fotografiile. Misto nu?
Acum din 4 zile doar una a fost cu shooting ca in rest...m-am odihnit. Am dormit mult. Aveam nevoie, insa acum parca am ramas setat pe vechiul program. Ma trezesc foarte greu. Sa revin, deci am dormit m-am bronzat (la nudisti -nu radeti- pe bune fetele pot verifica:)) si ceva cumparaturi, hainutze misto si ieftine.

In rest, si aici incepe besteluiala, avem un litoral de toata crema, cu apa murdara si plina de alge, cu plaje pline de pet-uri si gunoaie cu manele la terase si lautari care canta la mesele de unde fac ciubuc, shaorme, putoare de hamsii si gagici in shlapi.

Eu am alergie la toate astea. Cam asta vezi in toate statiunile cu exceptia Mamaia. Acolo e alta viata, SUV-uri albe, cu geamuri fumurii, ca daca nu sunt fumurii nu ai valoare, conduse de garoi care nu-si vad ciucurelul de burta.... si pun pariu....pe ce vreti ca au sabii in portbagaj:))

Nasol concediu de fapt cam 50-50 la plusuri si minusuri.

Si acum cateva lucruri fumoase - fotografii.

Era sa uit am facut si prima fotografie din "mitichi calendar 2009"
Punem sa vedeti si sa comentati daca e in regula pentru ca asa va fi lay-out-ul calendarului. Si daca nu v-am spus o fac - MITICHI CALENDAR 2009 - va fi un calendar de colectie la o calitate exceptionala de tipar cu superfotografii, seminud, cu un concept inedit, a la mitichi:)

4 comments:

Anonymous said...

Na... bravo...! Ai cam nimerit-o si trebuie sa iti spun ca si modelele tale au reusit sa arate mai feminin/masculin... Good job!
Cristina

Nosfer said...

apoi daca te-ai trezit la 5 dimineata s-a cam dus farmecul cu concediul :)) Astia au o obsesie cu masinile ALBE si cu geamuri fumurii ca de... s-a trezit unu ca asa e moda si toti ca maimutele dupa el, care mai de care mai opulenti. PS: nicole asta e bunicica :)

Radu Cotofana said...

Reusite pozele. Ai portofoliu ok.bravo

mitichi said...

mersi de aprecieri radu...ma straduiesc si ma ajuta si modelele.