Friday, August 22, 2008

V-a placut?

A fost FEERIC fashion show. Un show pe care l-am gandit acum 1 an si jumatate pentru U.C. of Benetton insa bugetul era mult prea mare. Am reusit sa strang insa bugetul de la sponsorii evenimentului. Perenna si Alexandros Motors, Radiocom, Harms si G T Intermed.
Gianfranco a avut si geniala idee de a transforma evenimentul in unul caritabil. Astfel toate incasarile vor fi donate Centrului de plasament Gulliver.

A fost bine. Asa zice lumea. Si nu m-am informat de la prieteni, ca astia tot timpul zic ca e bine:))

In spate, adica in backstage a fost ca deobicei. Stres, nervi, agitatie caldura si urlete. Ale mele.:) Voi pune poze in urmatorul post, si peste ceva timp clipul evenimentului. Detalii veti vedea in stirile Antenei1Sibiu si un material mai amplu in prima emisiune Promenada din noul sezon.
Pe blog voi reveni cu detalii.

Intrebare pentru cei care ati fost acolo: V-a placut?
Posturile uracioase le sterg:)) glumesc.

8 comments:

magda.nicolau said...

a iesit un spectacol reusit, felicitari. Ce nu mi-a placut au fost umbrelutele alea de la terasa de care daca nu aveai loc in fata vedeai fetele la un moment dat umbland parca fara cap. In rest, super si atmosfera si locatia in aer liber.

mitichi said...

daca stiam iti spuneam sa te plasezi langa cortul de suveniruri. Se vedea bine de acolo. Umbrelele erau ale celorlalte terase. La Il Cappuccino a fost vizibilitate totala.

Anonymous said...

frumos show....eu am stat langa podium deci...s a vazut mai bine :))intrarea putin aiurea datorita unui model "veeery angry" a2a sau a3a dupa Nico..aa si sandala rupta...dar pana la final a decurs ok mai ales spectaculoasa aparitie de final a lui Nico;)la cat mai multe defilari sa mai "upgrade" putin tinutele sibiencelor:D

Alexa said...

so...Congratulations!

mitichi said...

Daca in timpul organizarii show-ului si in timpul constructiei podiumului repetam continuu ca asa ceva nu o sa mai fac:) la final am zis ca toate eforturile au meritat si ca trebuie sa repet actiunea. Multumesc

Anonymous said...

Hey!E un inceput.So u must continue...vorbisem zilele trecute cu Cipi si mi a spus cat te ai straduit sa iasa ok deci efortul merita apreciat ;)

Anonymous said...

si abea asteptam colectia de toamna iarna :) :D

Anonymous said...

hmm alexa not anonymous...s a blocat asta ;))