Saturday, October 3, 2009

Eu turbez, tu turbezi, ea TURBINA!

Al dracu' daca nu mi s-a acrit de ghinioane cu masinile!!! Inca de cand conduceam Espero am avut cateva experiente deosebite cu masinile. Cea mai urata, a fost cand am plecat in Germania. Incolo doua cauciucuri praf. Inapoi dioda arsa si m-am intors consumand 6 baterii. Apoi radiator spart si alimentare cu apa la fiecare 10 km. Minunat!!!
Acum...cu Lancia la fel. S-a dus turbina....stiti cat e una noua? 5000 EUROOO!!!! eu am ras cand am auzit. Un ras nervos. Am senzatia ca e turbina de la hidrocentrala. Numai asa se explica. In fine, pana la urma cred ca se rezolva si o sa am masina din nou in cateva zile.
Va dati seama ca am fost subiect de misto pentru apropiati...ca mi-am luat masina de lux si ca am ramas fara ea.
Da' lasa, ca e o perioada in care invat si eu denumirile si compozitia cocktailurilor din cluburi, ma mai cherchelesc, si nici la fast food nu mai merg cand mi se scoala. Asa ca slabind, femeile fac coada la ...iubit.
In concluzie cu TURBINA lipsa, sunt TURBO in cluburi si femeile sunt TURBate dupa mine.

AVERTISMENT!! Perioada lunga de reparatie a turbinei duce la dependenta de alcool si dauneaza calitatii spermei.

3 comments:

Unknown said...

iti importasesc "pasiunea" : mi-a picat turbina la un 2 diesel fix in noaptea de ajun, in drum spre parintii mei, Focsani,in 2008. Eram la jumatatea drumului, asa ca, ajunul, pona la 4 dimineata l-am facut cu Dacia Asistenta, si toate peste toate, cadou de ziua mea o factura de 1200 de E pt turbina; noua.

mitichi said...

costul pieselor e mereu raportat la valoarea masinii atunci cand e noua. Si asta e o mare surpriza...mai ales pentru mine care am cumparat masina foarte ieftin la second hand. oricum am ramas cu sechele si aud mereu sunete in neregula la masina si mi se pare ca sccoate mereu mai mult fum decat ar trebui.

Sper sa nu mai ai "surprize de genul asta. Iti doresc un mai bun!!

Unknown said...

despre sechele, m-am linistit repede. i-am dat o tura pe o autostrada din Romania, pe vreo 400 de km, intr- anume viteza care depasea cu 50% viteza legala pentru acel sector, si dupa, am dus-o la service, au verificat-o, si mi-au zis ca am facut bine, ca s-a strans motoru, iar de atunci, manaca motorina o data pe luna, sunt foarte multumit de noul motor-turbina.
hai, ca pana la urma, sa fim sanatosi