Monday, March 22, 2010

FEERIC fashion show 3

Am demarat proiectul. E al dracu' de greu anul acesta. M-am intins mai mult decat imi tinea plapuma si acum ma chinui sa gasesc o plapuma mai mare. FEERIC fashion show e unul din proiectele de suflet si daca anul acesta va iesi asa cum il vad eu, se vor schimba in bine toate strategiile legate de acest proiect. Pentru inceput vreau sa va induc in atmosfera cu imaginea evenimentului. Nu ascund ca atmosfera e inspirata de Avatar....dar asta poate pentru ca in film e un cadru FEERIC??

6 comments:

Maria said...

Cu cat e mai greu..si reusesti...satisfactia e mai mare...Ca ai sa reusesti nu se indoieste nimeni, asa ca..da-i bataie!

mitichi said...

Adevarat! am descoperit uluit oarecum cat de mult tin la proiectele mele si cate as face pentru a le duce la indeplinire. Fara sa imi dau seama le cresc de la editie la editie oarecum foresc fara sa ma gandesc ca trebuie sa le sustin. E important sa prinda contur asa cum imi maginez eu si vreau sa se intample asta [pentru ca asta sunt eu....sunt putin din FEERIC sunt putin din MITICHI calendar un tit din lucrurile la care tin.
MULTumesc de ComentARiu, Maria si dE iNteres. 11!!!

diana-ribana said...

In primul rand iti doresc succes in organizare.
Din cate tin minte, in editiile trecute s-au prezentat haine si pantofi ce se gasesc in magazinele din Sibiu. Anul asta va fi la fel sau vor avea loc si colectii mai de catwalk. Eventual niste prezentari ale unor viitori designeri vestimentari (desi sunt studenta la design vestimentar la universitatea din Sibiu, in orasul asta nu exista nici o posibilitate de afirmare)...

mitichi said...

Anul acesta FEERIC va fi face un pas urias in ceea ce inseamna show de moda. Cel putin asta e planul si deja sunt avansate discutii cu designeri foarte cunoscuti. Sper sa reusesc sa aplic tot ce mi-am propus. INca muncim mult. Cand va fi sigur voi veni cu noutati. Multumesc de interes.

Unknown said...

era un anunt undeva pe sibiul.ro ca show-ul asta va fi in 1 iulie 2010 in piata mica... am fost acolo si nu am gasit nimic. Ce s-a intamplat?

mitichi said...

Vina imi apartine in intregime ca nu am publicat un nou comunicat de presa si am schimbat doar pe peagina oficiala de Facebook. Am omis sa ii instiintez pe prietenii de la Sibiul.ro S-au publicat si in presa comunicatele emise acum 3 luni . Am fost sunat de cea mai mare parte din presa pentru a confrma amanarea evenimentului decisa acum 3 saptamani. Cei care nu m-au sunat au preluat comunicatul si au anuntat evenimentul.
Imi pare rau dar o sa ma revansez fata de toti cei cu un show absolut spectaculos.
Multumesc pentru interesul aratat.