Saturday, June 21, 2008

Daca nu scriu asta,.....si mor!

Vin acum de la filmari pt rubrica de clubbing. Mi-a fost dat sa vad cel mai tare concert de anul acesta din Sibiu. Parazitii in Liquid. BaEti si baEtoase cu sepci si pantalonii in vine, cu cate o mana bleaga ridicata pe care o balansau. Imaginea poate parea ciudata, insa sa vezi 1000de oameni ca fac asa intr-un spatiu inchis te cam ia cu friguri. Mie imi plac Parazitii, il mai ascultam pe Ombladon. Ce pot sa fredonez ar fi cam asta:
"Beep beep beep ...beeep. beeep.
beeep beeep beep , beeep beeep"

Traducerea in romana:

"Bip bip bip ...biip. biip.
biip biip bip , bip biip"

Acum nu stiu daca am redat exact versurile dar pe undeva pe acolo ziceau

Mi-a placut de ei si felul in care au facut atmosfera, mi-a placut reactia fanilor, (nisha rules - asta-i pentru creativi) si ce ma dat pe spate e ca la sfarsit, dj-ul baietilor, (ca ei is 3 - Ombladon, Cheloo si alalalt, il cheama cumva dar nu mai stiu) spune DJ-ului din Liquid: "Dupa ce terminam, sa nu pui muzica imediat, ca daca mai vrea lumea, mai cantam" - ce frumos.
Adica cheltuie baEtashu', specatatoru', 10 lei la intrare si 5 lei pe o bere, si ii cantat astia de la PARAZITII cat "vrea" muschii lui. No ala, mere acasa linistit si impacat si nu-i pare rau de bani. Se pune si doarme(dupa ce varsa, ca nu-i invatat cu alcoolul dar a beut ca vrut sa fie cool cu gashca) si a doua zi se uita la TV sa vada daca l-am filmat. Sa nu stie masa si tacsu'.

Luati ceva funny care pe mine ma distreaza foarte mult.
De la Ombladon...fara numar fara numar....

1 comment:

anca stanila said...

doamne fereste! am dat play la "piesa" asta, "condoleante", in birou fiind cu usa deschisa si cu volumul la maxim, ca asa il am de obicei. le-am socat pe fetele cu care lucrez, de mine nu mai vorbesc! nici nu stiam ca exista asa ceva!