Thursday, June 26, 2008

Un fleac. I-am ciuruit..

Zice lumea ca as fi recunoscut pentru chinul pe care il aplic modelelor la shooting. Asa e:)). Ce-mi place.
Ieri am facut un shooting cu Andrei si Andra pentru ca 2 luni ei nu o sa mai fi ein Sibiu si nu o sa mai am cand sa le fac poze. I-am dus in padurea Dumbrava la Dirt Park, un loc descoperit de curand. O sa mai fac acolo shooting-uri pentru ca nu l-am valorificat suficient.
Partea urata era ca pe cat de mult imi placea mie locatia pe atat de greu era pentru ei. Pe o portiune de noroi uscat, intarit, brazdat de rotile bikerilor si de cele ale motoarelor KTM, i-am pus pe ai mei copii pe tocuri, respectiv descult. (Andra -tocuri, Andrei-descult, pentru a nu creea confuzii:))
Aspect de cioburi avea noroiul. Deci i-am transformat pe copii in fachiri. Ca secretul e sa para imuni in poze, poate chiar sa le placa:))

1 comment:

Anonymous said...

Neaparat trebuie sa confirm si eu chestia asta cu "chinuitul la shooting-uri"! Pic de mila nu are de noi, dragi cititori ai acestui blog :)) Da' de specificat e ca si asta e unul dintre motivele pentru care rezultatele sunt mereu peste asteptari si mai mult decat atat, nu a fost shooting pana acum din care sa nu avem poze bune. Deci merita "suferinta" :))