Friday, May 23, 2008

Inchide Doamne robinetu' ca mi se ineaca gandurile!!

Pai da!! Ca, ca tot omul (stiu, stiu, ca m-am cacait cu o cacofonie, da' de ceva vreme am o placere nebuna in a vorb incorect gramatical si de a accentua asta) mi-am facut planuri. Asa ca azi aveam un shooting, ...bine,... de fapt am mai multe, insa e unul care.. tare imi preocupa gandurile. E vorba de primul shooting cu nuduri, protagonisti Adi si Nicolle, si asa simt eu ca poate iesi foarte tare, de numa'. Acum, problema e ca am locatie in aer liber, dar nu am prevazut in buget si vasle, si daca continua ploaia nu cred ca mai facem....azi...dar facem maine, poimaine, zilele astea, cum prindem o zi frumoasa.
Si sa ma intorc la titlu, m-as certa putin cu divinitatea pentru atatea ploi, dar mi-e ca totusi noi suntem de vina pentru ele. I-as da asa un telefon cu #31# in fatza, sa nu stie cine suna, ca sa nu ma trezesc pe Noica cu "furia naturii" si sa ma cert sa-i spun ca nu am poluat si ca tre sa fac shooting-ul cu copiii. Vorba aia, am si eu "fani si fane" nerabdatori sa soarba din priviri goliciunea frumosilor, si o data cu asta sa crestem rating-ul.
Tot azi am un shooting cu Andreea Hasa, top model international. O sa vedeti maine cate ceva sper si mai am deseara cu Smiley in Liquid. A da, ba ce club tare e Cotton-ul, ca odata, pfiiii, trajnet arata.

Mai povestim maine, daca nu se opreste ploaia.
Sfatul specialistului:
Nu mancati sarat, ca sarea rentine apa in corp.

No comments: