Thursday, May 1, 2008

Bataie pe poze.

Daca pana acum dadeam poze pentru blogul lui Nicolle, de acum ciu-ciu...sa-si ia singura. Acum am blogul meu si veti vedea in premiera aici lucrarile mele. Acum o sa postez pozele care mie mi-au placut cel mai mult in sesiunile din luna aprilie. Printre acestea vor fi si cele de azi cu Teo si Silvana.
Mda...hai sa zicem ca fac un compromis si ii dau din pozele de azi si lu' Micutza sa-si puna pe blog. DAR E ULTIMA DATA!!
Sa va mai zic numa' doua lucruri. Unul ca am facut pozele la Atlanta la Cristi Marinescu si ca azi m-a "certat" Anca (ANKA'S) ca nu am postat si poze de la shooting-ul de la Avrig. Ei uite ca o declar public: Shootingul de la Avrig e in opinia mea, cel mai reusit proiect din cariera de pana acum.

2 comments:

Anonymous said...

ba sincer Andrea de la Vint arata tot mai bine in poze.Fa un credit si investeste in ea(piept)si sincer nu vei regreta.::)

mitichi said...

ba si eu sunt tot mai multumit de andreea ar trebui sa ma gandesc la un credit:)) dar sa vedem ca ma gandesc sa o pun imagine pentru un brand...sper sa-mi iasa.