Saturday, May 3, 2008

S-o dăm pe faţă.

Decât s-o dăm pe spate, mai bine o dăm pe faţă că atunci e cu spatele în sus. Asta-i pentru cunoscatori. Dar nu la prostii mă refeream ci la faptul că "o să dau din casă" azi.

Unu la mână -şedinţă la agenţie. Am facut booking-ul pentru luna mai la shooting-uri şi e o lună plină. Aşa cum anunţam vor fi câteva modele (şi fete şi baieţi) care vor face nuduri. Acum nu vor fi explicite...ele...nudurile. Vor fi fără ciucurel si păsărică, că tot ne amuzam la şedinţă pe tema aceasta. Hai să vedem, cine credeţi voi că va poza? (bă da greu scriu cu diacritice, gata ca ma seaca, scriu fara) Deci ia bagati niste pareri sa vedem daca ghiciti cu cine voi face nuduri sau scrieti pe cine v-ar placea sa vedeti ;).

Doi la mana -am un copil nou in agentie. Denisa se numeste si am mare incredere ca va face treaba buna. Sper sa nu ma dezamageasca. Veti vedea poze cu ea cam intr-o saptamana.

Trei la mana -am filmat aseara clubbing in Liquid. Am vorbit cu baietii de la CASSA LOCO. Eu am vorbit. Ei nu au prea putut. Erau "pleasna". Nu s-au comportat tocmai civilizat dar sunt de show. Si cu trupa cu cel mai lung nume am vorbit "Alexandra Ungureanu si Crush" ...sau invers "Crush si Alexandra Ungureanu". De fapt la ambele trupe mai mult Nicolle a vorbit. Poate scrie ea pe blog.

Deci "pac-pac m-ati inteles"? (cum ar zice un clasic in viatza) o zi plina azi si maine una la fel.

Sanatate, Doamne-ajuta!!

1 comment:

Anonymous said...

sincer,tot faci poze la unu si la altu si tie nu prea ai putea sa incepi astfel. asa cred ca ti-ar creste si reitingu la sait ::::)))))